molengrat

Holland citiflower

holland citiflowertrekker 2

 

Holland Citiflower is ontstaan uit het enthousiaste idee om het openbaar groen in het voorjaar aantrekkelijker te maken door bloembollen in grote hoeveelheden te planten in parken en in groenstroken langs wegen. Vanuit de samenleving en de praktijk wordt het ecologisch bermbeheer steeds belangrijker en daarvan heeft Holland Citiflower de juiste kennis in huis. Voor onderhoud aan groenrecreatie binnen de gemeente beschikken wij over de juiste machines om ook daar aan uw wensen te kunnen voldoen.

Kortom: Holland Citiflower is in alle kleuren thuis!

Klik hier om door te gaan naar de site

den helder     bloemen

————————————————————————————————————–

Bollen laten zich planten in diverse grondsoorten en passen zich gemakkelijk aan. Ze gedijen zowel in halfschaduw als in de volle zon. Ze kunnen in grote aantallen verwilderen. Het onderhoud is tussentijds minimaal.

Het voordeel van bloembollen is dat ze een enorme variatie in kleur en bloeitijdstip hebben. Dit vereist wel de nodige assortimentskennis. Bij Holland Citiflower is die in goede handen, zodat een maximaal bloeiresultaat wordt bereikt.

Door te kiezen voor het juiste assortiment verwilderen de bollen en bloeien ze minstens vier jaar achtereen. Op deze basis kan ook een meerjarenplanning worden gemaakt.

Meer informatie:

info@hollandcitiflower.nl

Frans Langelaan: 06-22251225
Jac van der Geer: 06-46292915